Nā ʻōlelo aʻoaʻo no ka hoʻohana ʻana i nā māka shear gantry hydraulic

Manaʻo kōkua no ka hoʻohana ʻanaʻāʻā hydraulic gantrynā māka:
1. E hoʻomaopopo i nā mea hana: Ma mua o ka hoʻohana ʻana i ka marker shear gantry hydraulic, e ʻoluʻolu e heluhelu pono i ka manual hana no ka hoʻomaopopo ʻana i ke ʻano, ka hana a me ke ʻano hana o nā mea hana.E kōkua kēia iā ʻoe e hoʻomaopopo maikaʻi i ka hoʻohana ʻana i nā mea hana a pale i nā pōʻino i hana ʻia e ka hana pono ʻole.
2. E nānā i nā mea hana: Ma mua o ka hoʻohanaʻana i ka marker shear gantry hydraulic, pono e nānā ponoʻia nā mea hana e hōʻoia i ka paʻaʻole o nā mea a pau, he mea maʻamau ka'ōnaehana hydraulic, a heʻoi aku kaʻoi o nā lau.Inā loaʻa kekahi mea ʻino, pono e hōʻike koke ʻia no ka mālama ʻana.
3. Hoʻoponopono i ka hohonu ʻako: Hoʻoponopono kūpono i ka hohonu ʻako e like me ka mānoanoa o ka mea pono e ʻoki ʻia.ʻO ka ʻoki ʻana i ka hohonu hohonu a i ʻole ka pāpaʻu paha e pili ana i ka hopena ʻako a me ke ola o nā mea hana.
4. E mālama i ka papa hana maʻemaʻe: Ke hoʻohanaʻo ka māka hoʻopaʻa hiʻohiʻona hydraulic gantry shear, pono e hoʻomaʻemaʻe ka papa hana i mea e pale ai i ka ʻōpala mai ke komo ʻana i nā mea hana a pili i ka hana maʻamau o nā mea hana.
5. Nā kiko'ī hana: I ka wā e hana ai i ka hydraulic gantry shear marker, pono ʻoe e hahai i nā kikoʻī hana a pale i ka hoʻohana ʻana i ka ikaika nui e pana i nā mea hana e pale ai i ka pōʻino o nā mea hana.
6. E noʻonoʻo i ka palekana: I ka hoʻohana ʻana i ka marker shear gantry hydraulic, pono ʻoe e hoʻolohe i kou palekana ponoʻī a pale i ka hoʻolōʻihi ʻana i kou mau lima a i ʻole nā ​​ʻāpana kino ʻē aʻe i loko o ka wahi ʻā.Inā hiki mai kahi pilikia, e hoʻopau koke i ka mana o ka hāmeʻa a e hoʻoponopono iā ia.
7. Mālama mau: I mea e hōʻoia ai i ka hana maʻamau a me ke ola lawelawe o ka hydraulic gantry shear marker, pono e mālama mau ʻia nā mea hana, me ka hoʻomaʻemaʻe, lubrication, a me ka hoʻololi ʻana i nā ʻāpana ʻaʻahu.

ʻO ka ʻā ʻāʻī (5)
I ka pōkole, i ka wā e hoʻohana aiʻo ka ʻāʻā hydraulic gantrymarker, pono e uku ʻia ka nānā ʻana i nā kikoʻī hana, palekana a me ka mālama ʻana i nā mea hana e hōʻoia i ka hana maʻamau a me ke ola lawelawe o nā mea hana.I ka manawa like, pono ʻoe e makaʻala i kou palekana ponoʻī e pale aku i nā pōʻino.


Ka manawa hoʻouna: Mar-20-2024